به گزارش روابط عمومی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان، جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور در همایش میعاد۲ دانشجویان شمال غرب کشور: بسیج دانشجویی در دانشگاه ها بایستی از حاشیه فعالیت های دانشگاه به متن اتفاقات تبدیل شود.
حمید بالایی با انتقاد از بعضی مسئولین دانشگاهی که میخواهند بسیج دانشجویی را در حاشیه فعالیت های دانشگاه قرار دهند اذعان کرد که بسیج دانشجویی متن فعالیت های دانشگاهی است و بنا دارد در دانشگاه ها بدنبال تولید علم و تربیت نخبگان علمی متعهد باشد تا بتواند با نگاه انتقادی به وضعیت علمی دانشگاه ها، مسیر دانش را با واقعیت های جامعه ایران همسو سازد.
بالایی با تشریح موضع بسیج دانشجویی در ایام انتخابات پیش رو مجلس شورای اسلامی افزود: رویکرد اصلی ما در انتخابات پیش رو مجلس، مساله محوری است. وی افزود: بسیج دانشجویی با احصای نظام مسائل استان بصورت تخصصی در حوزه های های مختلف ابتدا آن را در تریبون های مختلف اطلاع رسانی می کند تا تبدیل به گفتمان عمومی جامعه گردد ، کاندیدای مجلس را به چالش پاسخگویی با این مسائل دعوت می کند. این حرکت باعث می شود که کاندیدای مجلس وعده های دورغین و کاذب با مردم را مطرح نکنند و بر اساس نظر کارشناسی سخن بگویند تا عیار هر کاندیدا مشخص گردد.
ثبت دیدگاه